Skip to main content

Achillespeesontsteking behandelen met de de Hielspoor Sok / Strassburg Sock

Achillespeesontsteking lijkt wat sommige symptomen betreft op hielspoor: In beide gevallen gaat het om een peesontsteking die meestal geleidelijk ontstaat. Ook de symptomen van pijn in de ochtend en bij het opstarten van activiteit zijn vergelijkbaar. Om die reden kan een Hielspoor Sok of Strassburg Sock goed helpen.

Achillespeesontsteking is een zeer veel voorkomende blessure. Vooral sporters, en met name hardlopers hebben er erg vaak last van.
Bij achillespeesontsteking kan de Strassburg Sock of Hielspoor Sok vaak effectief zijn. De voorzichtige rek die tijdens de nacht op de achillespees wordt uitgeoefend kan zeer heelzaam zijn, en genezing bevorderen.

Meer informatie over achillespeesontsteking vind je op Hielspoorinfo.nl

patient met dokter2

Hielspoor en Hielpijn

Hielspoor komt vaak voor, vooral bij sporters en ouderen. Overbelasting, incorrecte stand van de voeten en overbelasting kunnen deze hielspoor of fasciitis plantaris veroorzaken.

Lees meer

sporter met achillespeesklachten

Achillespees ontsteking

Deze blessure is typisch voor hardlopers en atleten. Hardlopers belasten de achillespees meer dan gemiddeld. Ook hebben zij vaak de neiging beginnende klachten te negeren.

Lees meer

stijve kuitspieren

Stijve kuiten

Veel hardlopers hebben stijve kuitspieren. De symptomen zijn een geleidelijke stijf worden en verharden van de kuitspieren. Soms wordt het erger tijdens het hardlopen.

Lees meer