Skip to main content

Klantenservice

Alles over bestellen, betalen, verzenden, retourneren en meer

Hopelijk vind je hier de informatie die je zoekt, we doen er alles aan om zo volledig mogelijk te zijn. Maar mocht je toch nog vragen hebben, je kunt ons altijd bellen of mailen. Je vindt onze gegevens op onze contactpagina.

Spring direct naar:

Verzending

Als je een bestelling bij ons plaatst voor 15:00 wordt deze op werkdagen dezelfde dag door ons ingepakt en opgestuurd via PostNL. Normaal gesproken zul je de bestelling dan binnen 24 uur ontvangen. Alleen op zondag en maandag bezorgt de post niet, houdt daar rekening mee. Wel hebben we sinds corona wat meer last ven vertraging bij de bezorging, houd daar graag rekening mee. We kunnen daarom alleen garanderen dat we je bestelling binnen één werkdag verzenden, maar niet dat PostNL het ook binnen één dag aflevert! Bestellingen voor België kunnen soms iets langer duren.

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 15:00 worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Anders doe we dit de volgende werkdag. Als de producten in een brievenbusdoosje passen (o.a. de Strassburg Sock, Hielspoor Sok, zooltjes) sturen we ze met de gewone post (alleen Nederland). Hierdoor kunnen wij erg lage verzendtarieven hanteren. Als je meerdere producten of een groter product als de Nachtspalk bestellen verzenden wij het zonder meerprijs als pakketpost.

Tarieven voor verzending

De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn slechts 4,95 euro.

Bestellingen voor België worden als pakket verstuurd. De kosten hiervoor bedragen €9,00.

Betalen in de webshop

Na het plaatsen van je bestelling wordt je automatisch doorverbonden naar de betaalpagina. Daar kun je meerdere betaalmethodes kiezen, zoals Ideal, Creditcard, Paypal, Mr.Cash, KBC en meer.

Ruilen of retourneren

Je mag je artikel altijd zonder verdere opgaaf van redenen binnen 14 dagen terugsturen naar ons retouradres, mits schoon en niet gedragen natuurlijk (even passen mag natuurlijk, wij doen niet moeilijk). Dit is je wettelijk recht, en wij houden ons daar aan. Wel moet het artikel schoon, compleet en onbeschadigd geretourneerd worden, liefst zoveel mogelijk in of met de originele verpakking. Na ontvangst maken wij je aankoopbedrag dan weer naar je over.

Let op: wij storten altijd terug op de rekening die het artikel ook betaald heeft.

De kosten van het retour sturen zijn wel voor je eigen rekening.

Ook over ruilen doen wij niet moeilijk. Als het artikel bijvoorbeeld niet goed past kun je het gewoon terug sturen, wij sturen je dan de goede maat weer op, ook hier natuurlijk weer onder voorwaarde dat het artikel compleet en onbeschadigd geretourneerd wordt, liefst zoveel mogelijk in of met de originele verpakking.

Ons retouradres vindt je op onze contactpagina.

Klachtenafhandeling

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze producten en of dienstverlening. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Stuur dan een e-mail naar: info@strassburg-sock.nl of gebruik maken van ons contactformulier

Vermeld in je klacht graag de volgende punten:

 • Het order-nummer
 • Je klacht
 • Je contact gegevens

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Waarom hier?

 • Betrouwbaar
 • Lid van Webshop Keurmerk
 • Gunstige prijs
 • Verzending €4,95 (NL)
 • Binnen 1 werkdag verstuurd
 • Verzending met PostNL
 • Klantenservice
 • Makkelijk betalen

Klantenservice

webshop keurmerk

StrassburgSocknllogoA1