Klantenservice

Hier vind je informatie over het bestelproces in onze webwinkel.

Corona

Ons magazijn werkt gewoon door en heeft zelf geen last van de perikelen rondom het Corona virus. Ook onze leveranciers kunnen ons nog goed bevoorraden, dus al onze producten zijn gewoon op voorraad (tenzij specifiek aangegeven).

Tenslotte kan ook PostNL zijn leveringen tot op heden nog redelijk goed uitvoeren. Wel treden er vaker vertragingen op helaas. Dat komt omdat de vervoerders landelijk extreme drukte ondervinden omdat mensen erg veel online bestellen.

Lees er meer over op deze link van PostNL: www.postnl.nl/klantenservice/coronavirus/veelgestelde-vragen.

Verzending - Nederland en België

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 17:00 worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Anders doe we dit de volgende werkdag. Als de producten in een brievenbusdoosje passen (o.a. de Strassburg Sock, Hielspoor Sok, zooltjes) sturen we ze met de gewone post (alleen Nederland). Hierdoor kunnen wij erg lage verzendtarieven hanteren. Als je meerdere producten of een groter product als de Nachtspalk bestellen verzenden wij het zonder meerprijs als pakketpost. De kosten zijn slechts 3,50 euro binnen Nederland.

Bestellingen voor België worden als pakket verstuurd. De kosten zijn dan €9,00.

Binnen 24 uur thuis

Als je een bestelling bij ons plaatst voor 17:00 wordt deze op werkdagen dezelfde dag door ons ingepakt en opgestuurd via PostNL. Normaal gesproken zul je de bestelling dan binnen 24 uur ontvangen. Alleen op zondag en maandag bezorgt de post niet, houdt daar rekening mee. Wel hebben we sinds corona wat meer last ven vertraging bij de bezorging, houd daar graag rekening mee. Bestellingen voor België kunnen soms iets langer duren.

Klantenservice

Heb je nog vragen, bel ons dan gerust. Je vindt onze contactgegevens onder aan de website, of gebruik het contact formulier.

Betalen in de shop

Je kunt snel en makkelijk betalen met de gebruikelijke methodes, zoals Ideal, Paypal, Creditcard, Mr. Cash, Belfius en nog meer. Je ontvangt vervolgens per email direct een bevestiging van de betaling.

Ruilen of retourneren

Je mag je artikel altijd zonder verdere opgaaf van redenen binnen 14 dagen terugsturen naar ons retouradres, mits schoon en niet gedragen natuurlijk (even passen mag natuurlijk, wij doen niet moeilijk). Dit is je wettelijk recht, en wij houden ons daar aan. Wel moet het artikel schoon, compleet en onbeschadigd geretourneerd worden, liefst zoveel mogelijk in of met de originele verpakking. Na ontvangst maken wij je aankoopbedrag dan weer naar je over.

Let op: wij storten altijd terug op de rekening die het artikel ook betaald heeft.

De kosten van het retour sturen zijn wel voor je eigen rekening.

Ook over ruilen doen wij niet moeilijk. Als het artikel bijvoorbeeld niet goed past kun je het gewoon terug sturen, wij sturen je dan de goede maat weer op, ook hier natuurlijk weer onder voorwaarde dat het artikel compleet en onbeschadigd geretourneerd wordt, liefst zoveel mogelijk in of met de originele verpakking.

Klachtenafhandeling

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze producten en of dienstverlening. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Stuur dan een e-mail naar: info@strassburg-sock.nl of gebruik maken van ons contactformulier

Vermeld in je klacht graag de volgende punten:

  • Het order-nummer
  • Je klacht
  • Je contact gegevens

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Contactgegevens

Foot Solutions  
Vogelakker 88
1349EM Almere
+31 36 2340 771
info@strassburg-sock.nl 

Informatie

KvK-nummer: 51756854
Algemene voorwaarden

Copyright

© Inhoud en afbeeldingen zijn eigendom van Strassburg-Sock.nl.

Deze mogen zonder voorafgaande toestemming niet worden gebruikt op andere websites.